WordPress nå enda bedre CMS

Med lanseringen av dette årets nye WordPress standardtema, Twenty Twelve, har WordPress gjort det vesentlig enklere for alle oss som bruker WordPress ikke bare som bloggmotor, men som CMS for en mer “tradisjonell” nettside.

Temaet inkluderer blant annet en egen forside-mal som veldig enkelt lar deg skreddersy startsiden for nettstedet ditt, med egne innholds- og widget-moduler. Dette høres kanskje ikke så imponerende ut (flere temaer har hatt slikt en stund), men få gjør det så lekende lett som Automattic. Dessuten er det nye temaet gratis, det er standard med neste oppdatering av WordPress, og en ting til…

Temaet er bygget etter den såkalte “mobile first”-filosofien, med den følge at layout og visuell utforming justerer seg sømløst til å passe enhver skjermstørrelse – uten noen plugins eller modifikasjoner fra din side.

Tradisjonen tro blir altså stadig flere av de mest populære tredjepartsløsningene til WordPress inkludert i “kjernen” av systemet, og dermed enklere å implementere for de mange av oss som ikke primært er opptatt av å fikle med teknikken, men bare vil at ting skal virke.

Yay!