Trond Viggo ruler!

image
Foto: NRK. Prisvinner Trond Viggo Torgersen til høyre.

Wenche Foss ærespris er delt ut for første gang, og vinneren er blant andre Trond Viggo Torgersen.

Prisen skal gå til en person, organisasjon eller institusjon som i sterk grad kan forbindes med Wenche Foss’ livsglede, formidlingsevne og engasjement – både på og utenfor den kunstneriske arenaen.

Man kunne vanskelig funnet et bedre valg. Juryen trekker fram Trond-Viggo Torgersens store engasjement for barn, både som programleder og som barneombud i sin begrunnelse, skriver NRK.

Videre heter det at Trond-Viggo Torgersen byr på en herlig blanding av humor, skuespillertalent, medmenneskelighet og integritet. Han får publikum til å le, og til å tenke sjæl. Bedre kan det neppe sies.

3 x 3 Hurra for Torgersen! Hurrah hurrah hurrah. Hurrah hurrah hurrah. Hurrah hurrah hurrah. Vi tar den en gang til: Hurrah hurrah hurrah. Hurrah hurrah hurrah. Hurrah hurrah hurrah.

Torgersen selv skal gi bort prispengene, og setter aller mest pris på at den deles med VIVIL-lekene. Og det er jo slike holdninger som gjør at han er en helt.

Men likevel: Jeg synes han kan unne seg et glass champagne sammen med Foss, ihvertfall. Skulle gitt mye for å være flue på veggen i et rom der Torgersen og Foss satt og drakk seg pussa på sprudlevin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.