2 comments on “Til Nissen: Beck har skj

  1. Det var da voldsomt til obligatorisk informasjon kun for å meddele det faktum at jeg ved lesning av bidragsytere på Depesjer kom over et ord så tiltalende som “badekarmonologene” at jeg simpelthen så meg nødt til å gi siden et snev av oppmerksomhet. Og videre, at jeg sannsynligvis ikke noensinne har lest så velskreven og festlig blogg – med det rettmessige edle unntak som i rettferdighetens navn må gjøres for min egen. Og dét i seg selv, min gode mann, skal man sannelig ikke kimse av.

  2. Hei Nina Cecilie. Tusen takk for hyggelig kommentar. Det varmer å høre at noen liker BÅDE tittelen og innholdet i bloggen. Normalt synes jeg det er gøy nok bare med det ene. 🙂

    Kul blogg du har forresten. Veldig interessante bilder. Har du laget dem selv? Blir spennende å følge bloggen din fremover.

    Andreas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.