Summer moving on.

papphueibaatParis var jo fint. Varmt. Mye mat. Båttur på elva. Et museum. Andelår på Montmartre, comme habitude. Très bon. Très billig vin rouge. Très joyeux Andreas og muntert overbærende Julie.

Men alle ting tar slutt når du allerede har betalt flybilletten hjem. Og noen dager tilbake, en repos, i det kalde nord (for anledningen solrikt og 30 grader i skyggen) var avslappende (på samme måte som koking er for makaroni).

Turgåing er en naturlig del av norsk ferietradisjon. For eget vedkommende gjennomførte jeg sommerens turgåing i form av en sti på øyet. Ikke like behagelig som en tur på fjorden i snekka, men trolig langt bedre enn en vandring i fjellet.

Og nå, om noen få timer, er det ut på tur aldri sur igjen. En 11 timers lang flytur for å være nøyaktig, som forhåpentligvis ender i LA. (Alt annet vil bety at jeg enten har feil flybillett eller feil hotellreservasjon. Og det går jo ikke, for jeg skal jo til Disneyland. D-i-s-n-e-y-l-a-a-a-a-a-n-d! Woohoo.) Heldigvis har vi fått noen snille folk til å passe på vårt møblerte hjem og Julies elskede tomater, slik at de ikke skal være ensomme.

FlyflyWell, well, well. Tickets in pocket, camera in bag, wife in the adjacent seat, rental car waiting. California, here we come.

Håper de har DVD-skjerm i setene på flyet. Jeg orker ikke flere minste-felles-multiplum-filmer. Livet er for kort. (Selv om en 11 timers flytur gir en realistisk opplevelse av at noe virkelig kan vare evig.)

Jeg skal spise pannekaker og egg til frokost, burger til lunsj, biff til middag og iskrem til kvelds. Jeg skal drikke root beer. Jeg skal gå med caps. Jeg skal kjøre stor bensinslukende bil. Jeg skal rope “HI, HOW ARE YOU” så mye jeg kan Starsprangledbannerog svare “EXCELLENT, AND YOU?” så mye jeg kan. Jeg skal se på cabel-tv på hotellet om natten. Jeg skal kjøpe leketøy til meg selv. Jeg skal huske å få i meg nok vann i varmen.

Ooops. Reisenerver. Fikk dem akkurat nå… Dette blir… spennende.

Stay tuned for the exiting developments in: “ANDREAS – the honeymoon”