Selvsagt er norske kvinner vakrest

Nettstedet beautifulpeople.com har ifølge Reuters erklært at norske kvinner er verdens vakreste ettersom norske kvinner har høyest akseptratio på nettstedet som bare slipper inn vakre folk. Vurderingen av hvem som er vakre nok gjøres av brukerne i fellesskap gjennom avstemming.

Til det kan man bare tilføye: Velkommen etter.

Norske kvinner er definitivt verdens vakreste, og det er verken nytt eller tilfeldig. Norske menns forfedre kidnappet nemlig bare de vakreste formødrene fra fjern og nær under de årlige vikingtoktene før i tiden (historiens svar på speeddating). Dette høster norske menn av i dag fruktene av hver dag; hjemme, på gaten, på jobben, ja, på alle kanter.

Vakre kvinner er sågar Norges viktigste naturressurs, med olje som nummer to, fjord og fjell og vannkraft med fisk i som nummer tre, og norske menns forbløffende evne til å lure de vakre kvinnene til å få barn med dem som nummer fire.

Og dette er ikke bare løst snakk. Jeg har nemlig et behagelig håndfast bevis: Bildet under viser verdens vakreste kvinne (Julie) sammen med verdens vakreste drink (Dry Martini) på verdens vakreste sted (Hvaler) nesten 9 måneder før verdens vakreste jentebaby (Inger Lilli) ramlet i hodet på oss begge. I rest my case.

julieogmartini

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.