Er Renaissance verdens vakreste film?


JonblOGG peker meg til traileren og nettstedet for den franske filmen Renaissance.

Handlingen er lagt til Paris i 2054. Bildene er utrolig flotte. Jeg er imponert over JonblOGG, som har klart å lage noen bilder som ikke er helt ulike i uttrykket.

Hvordan jeg skal klare å vente til noen fomler seg til å sende den på kino her til lands, vet jeg ikke. Kanskje kan min fransktalende kone hjelpe meg til å finne filmen på et fransk nettsted, eller noe?

Om hun bare hadde lest bloggen min, så jeg kunne fått fortalt henne at jeg trengte hjelp…

1 comment on “Er Renaissance verdens vakreste film?

  1. Nå har sikkert din kone fortalt deg det allerede, men på http://www.fnac.com kan du velge mellom selve filmen, en samlerutgave eller “le coffret ultimate” med alt du kan ønske deg. Slippes 27.9., men kan forhåndsbestilles. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.