Er Renaissance verdens vakreste film?


JonblOGG peker meg til traileren og nettstedet for den franske filmen Renaissance.

Handlingen er lagt til Paris i 2054. Bildene er utrolig flotte. Jeg er imponert over JonblOGG, som har klart å lage noen bilder som ikke er helt ulike i uttrykket.

Hvordan jeg skal klare å vente til noen fomler seg til å sende den på kino her til lands, vet jeg ikke. Kanskje kan min fransktalende kone hjelpe meg til å finne filmen på et fransk nettsted, eller noe?

Om hun bare hadde lest bloggen min, så jeg kunne fått fortalt henne at jeg trengte hjelp…

One thought on “Er Renaissance verdens vakreste film?

  1. Lars

    Nå har sikkert din kone fortalt deg det allerede, men på http://www.fnac.com kan du velge mellom selve filmen, en samlerutgave eller “le coffret ultimate” med alt du kan ønske deg. Slippes 27.9., men kan forhåndsbestilles. 🙂

    Reply

Leave a Reply