Pressemelding: Ta deg i vare

SteinDen tidligere journalisten og lavprofilerte aksjefondinvestoren Andreas Andersen hevder verden kan bli truffet av en asteroide når som helst.

Dette skyldes ikke først og fremst at verden befinner seg midt iblant andre himmellegemer i verdensrommet. Snarere er det et ledd i en superhemmelig plan i regi av verdens colakorksamlere. Planen har som siktemål at colakorksamlerne skal overta makten over alle kroppens hulrom, og sørge for at TV 2 bare sender råtne programmer.

– Første del av planen er, som vi alle vet, gjennomført. Nå gjenstår bare kroppens hulrom. Folk bør se opp, og gå med trange underbukser, sier en bekymret Andersen til Badekarmonologene.

Andersen besluttet å gå ut med disse oppsiktsvekkende opplysningene nå fordi han opplever at takhøyden for å vinne frem med sannheten i norske medier nå er høyere.

– Etter at pioneren Per-Aslak Ertresvåg har brutt barrieren i de maktmanipulerte mediene, føler jeg nå at jeg fritt kan tillate meg omtrent hva som helst, sier Andersen.

Andreas Andersen er tilgjengelig for ytterligere kommentar på tlf 98848644. Han er ledig for opptreden på Skavlan førstkommende fredag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.