Oppbl

KjøleskapHvor var dette kjøleskapet når kona og jeg skulle kjøpe nytt i vinter? Nå er vi forsåvidt godt fornøyd med det vi endte opp med, men kulfaktoren på dette oppblåsbare skapet er jo utvilsom noe høyere.

I tillegg til å være hendig og lite, er det jo også nærmest umulig å skade seg på. (Hadde jeg hatt en tier for hver gang jeg smeller panna i kjøleskapdøra så hadde jeg hatt råd til betydelig mer brus å fylle skapet med.) Dermed burde det være ideelt for folk som plages av eller lever i evig frykt for gjentatte kollisjoner med møblene sine.

Jeg får ha dette i mente til jeg skal realisere mitt store lille “cocktailbar i stua”-prosjekt. (Det blir, etter hva jeg forstår, når høner får tenner. Og det kan jo ikke være lenge til, så mye rart det er i drikkevannet i disse dager.) Et annet sted dette kjøleskapet ville passet perfekt er selvfølgelig i det flotte metroskuret jeg fortsatt ønsker meg. (Kan noen snart ta dette hintet? Hallo? Er det noen der ute?)