Om flyskrekk og grillet livsglede

20120216-214333.jpg

Til tross for at oddsene i grunn er ganske gode blir jeg fortsatt gledelig overrasket hver gang jeg overlever en flytur.

Det er dog uklart om dette skyldes min generelle livsdoktrine om å senke egne forventninger til et nivå der jeg nærmest er garantert positive overraskelser, eller om det er min førmoderne skepsis til at maskiner faktisk kan fly. Antakelig er det en kombinasjon. Det pleier å være det.

Uansett var jeg altså nylig svært fornøyd med atter å se slike fjell og dalar etter en tur til et helt annet land. Men det var ikke alt. Som om ikke min gjenopplivede joi de vivre var nok i seg selv, fikk jeg enda en kos av livet da jeg hoppet muntert ut i ankomsthallen med kvoten klirrende i duty free-posen.

WTF-OMG! Beach Club, alle Burger&Beer-steders åndelige episentrum, har dratt på turné. Mini-Me klonen Beach Club Express troner nå som en liten oase av anstendighet, grillkjøtt og smeltet ost i den ellers temmelig triste ankomsthallen på Oslo Lufthavn.

Sivilisasjonen har nådd Ullensaker. Hvilken gledelig overraskelse!