Nakensjokk på Lyngør!

Elvis-imitator skremmer fisk i ellevill fødselsdagsfeiring.

Elvis bader!I anledning sin 26-årsdag var den i engere kretser meget anerkjente Elvis-imitatoren og storrøykeren “Brodern” på en liten joy-trip til Lyngør. “Brodern” er fra før en kjent figur i det eksklusive jet-set-miljøet på Gamle Hovseter, men har ikke tidligere satt farge på nattelivet sørover i landet. Og det ble litt av en regionpremiere etter øyevitneskildringer å dømme.

– Det var tåa i taket og pils i håret fra morgen til kveld. Utrolig morsomt at urbanist-hipstere som “Brodern” velger å kjøre noen av sine utagerende ferieparties her på Lyngør. Det skaper liv og furore, sier en opprømt feriegjest.

Mens yesterday’s old gossip news luter passé-brune over et glass “Bellini”-femicocktail og noen tørre striper kokain i en sliten pornochic bar i St. Tropez, har altså partyavant-garden i år startet det som utvilsomt blir neste tiårs definitive retro-trend: Drita på hytta i trusa.

Likevel er det alltid noen som skal pirke på noe.

– Neste gang håper vi at han har med badebukse, i det minste. Det er tross alt en del sarte måker og gamle mennesker som ikke har uttalt så mye som en eneste hard konsonant i hele sitt lange liv her nede. Dessuten har vi alle et ansvar for at den offentlig moral ikke går fullstendig ad dundas, sier et anonymt øyevitne til Badekarmonologene.

Navle - Ræv - NavleUtrolig kroppsakrobatikk fra tøffel
Til stede på Lyngør ved denne anledningen var blant andre også “Brodern”s noe mer tynnhårete og høypannede party-wingman og storesvirebror, den famøse “Tøffelen.” I et hittil ukjent og oppsiktsvekkende partykroppstriks klarte “Tøffelen” utrolig nok å få en av sine kroppsdeler til å ligne en helt annen av sine kroppsdeler på en prikk. Badekarmonologenes papparazzi-fotograf lyktes i å fange dette unike opptrinnet (se bilde). Kan du gjette hvilken kroppsdel som etterlikner og hvilken som etterliknes?

One thought on “Nakensjokk på Lyngør!

  1. Harpunen McLong

    Utrolig bra at den hårløse mannen fra Lørenskog endelig har fått anledning til å legge ut bilder av noen virkelig hardbarka mannebein. Dette trekker stud-faktoren på siden opp med flere gogoplexpoeng.

    Reply

Leave a Reply