Nakensjokk på Lyngør!

Elvis-imitator skremmer fisk i ellevill fødselsdagsfeiring.

Elvis bader!I anledning sin 26-årsdag var den i engere kretser meget anerkjente Elvis-imitatoren og storrøykeren “Brodern” på en liten joy-trip til Lyngør. “Brodern” er fra før en kjent figur i det eksklusive jet-set-miljøet på Gamle Hovseter, men har ikke tidligere satt farge på nattelivet sørover i landet. Og det ble litt av en regionpremiere etter øyevitneskildringer å dømme.

– Det var tåa i taket og pils i håret fra morgen til kveld. Utrolig morsomt at urbanist-hipstere som “Brodern” velger å kjøre noen av sine utagerende ferieparties her på Lyngør. Det skaper liv og furore, sier en opprømt feriegjest.

Mens yesterday’s old gossip news luter passé-brune over et glass “Bellini”-femicocktail og noen tørre striper kokain i en sliten pornochic bar i St. Tropez, har altså partyavant-garden i år startet det som utvilsomt blir neste tiårs definitive retro-trend: Drita på hytta i trusa.

Likevel er det alltid noen som skal pirke på noe.

– Neste gang håper vi at han har med badebukse, i det minste. Det er tross alt en del sarte måker og gamle mennesker som ikke har uttalt så mye som en eneste hard konsonant i hele sitt lange liv her nede. Dessuten har vi alle et ansvar for at den offentlig moral ikke går fullstendig ad dundas, sier et anonymt øyevitne til Badekarmonologene.

Navle - Ræv - NavleUtrolig kroppsakrobatikk fra tøffel
Til stede på Lyngør ved denne anledningen var blant andre også “Brodern”s noe mer tynnhårete og høypannede party-wingman og storesvirebror, den famøse “Tøffelen.” I et hittil ukjent og oppsiktsvekkende partykroppstriks klarte “Tøffelen” utrolig nok å få en av sine kroppsdeler til å ligne en helt annen av sine kroppsdeler på en prikk. Badekarmonologenes papparazzi-fotograf lyktes i å fange dette unike opptrinnet (se bilde). Kan du gjette hvilken kroppsdel som etterlikner og hvilken som etterliknes?

1 comment on “Nakensjokk på Lyngør!

  1. Utrolig bra at den hårløse mannen fra Lørenskog endelig har fått anledning til å legge ut bilder av noen virkelig hardbarka mannebein. Dette trekker stud-faktoren på siden opp med flere gogoplexpoeng.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.