Lurt med en lur

GjespI disse mørketider er det tidvis vanskelig å mønstre den helt store entusiasmen for gleden i de små hverdagslige ting. Men med mindre du planlegger å legge deg ned for å dø med det første kan det likevel være verdt et forsøk.

I et konstruktivt bidrag til vår alles kamp for å få mest mulig nytelse ut av dagene i våre liv slår nå Toronto Star et slag for et av den moderne tids mange offer – en liten lur:

A good nap is one of life’s great pleasures, and the ability to nap is the sign of a well-balanced life. When we nap we snatch back control of our day from a mechanized, clock-driven society. We set aside the urgency imposed on us by the external world and get in touch with an internal rhythm that is millions of years old.

Godt sagt, og sov søtt (via 43Folders).

3 comments on “Lurt med en lur

  1. En lur er utvilsomt viktig! Jeg tror faktisk vi kan bli/virke klokere av en lur, siden vi får tid til å samle tankene. Jeg klarer i hvertfall å redusere mine tåpelige kommentarer når jeg er utvilt…

  2. Genial blogg. Imponerende i forhold til andre blogger jeg har sett. Til og med et lite innslag interaktivitet, selvom det begrepet ikke skal brukes innen mediaverden. Visstnok.
    -Tiana

  3. Hei Trond og Tiana. Tusen takk for hyggelige kommentarer. Det varmer et rustent bloggerhjerte. Prøvde meg på en lur tidligere i dag, og nå får jeg ikke sove. Jeg har helt klart snappet tilbake kontrollen over natten fra det mekaniserte klokkesamfunnet, men jeg føler meg ikke så lur her jeg sitter.

    Så da var det ekstra godt med noen oppmuntrende ord. Sender dere en hyggelig tanke…

    A

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.