Øl og brillerAha! Da kan mysteriet med de rare parsammensetningene og folk som trekker under bordet på julebord rundt og forbi være oppklart: Du blir ikke bare mindre kritisk av øl – du blir rett og slett blindere og blindere for hver halvliter du tar. De allerede svaksynte har således et godt/dårlig utgangspunkt (avhengig av hva målet er), og belysningen på mange utesteder hjelper/hjelper ikke på situasjonen:

For eksempel opplever en person med dårlig syn i en veldig røykfull bar samme ølglassfaktoren som en person som har drukket åtte øl og står i et godt belyst rom, sier professor Nathan Efron.

Dette forklarer så mangt: Jeg ble for eksempel forelsket i min kone i august måned, men hun lot ikke til å være det minste interessert i meg før i januar. Mørketiden er nok primærforklaringen her, ettersom Julie ikke er så hard på ølflaska.

Og folk lurer på hvorfor jeg stort sett holder meg innendørs bak persiennenes trygge slør…

Legg inn en kommentar