Kaffen er kald – no more

kaffevarmer

Fra tid til annen har jeg et problem: Kaffen blir kald fordi jeg jobber så hardt. (Til arbeidsgiver: Der hører du.)

I motsetning til jenter på 16 og andre feilprogrammerte folk synes jeg ikke at iskaffe har noen eksistensberettigelse. Kaffe skal være varm som helvete, svart som helvete og bitter som bare helvete.

Dilemma fra helvete
Så hva gjør man? Høyt kaffeforbruk er en kostnad for arbeidsgiver, men uten kaffe duger ikke helten til stort over tid, hvilket også er en kostnad for arbeidsgiver.

Houston, we have a problem. Arbeidgiver må reddes ut av et tilsynelatende uløselig dilemma. Andersen tar saken.

Nettverket redder dagen
Mine kontakter i mediebransjen (aboservice i bladet M som jeg abonnerer på) har heldigvis skjenket meg en fiffig liten sak: USB-hub med varmeplate. Oppå huben passer koppen som jeg har skaffet via mine kontakter i Statoil (kun 99,- kroner).

Dermed er problemet løst. Gratis kaffe fra Statoil – varm hele dagen.

Tipper Andersen stiller i særklasse i fremtidige lønnsforhandlinger nå.

Miljø schmiljø
Miljøeffekten er riktignok ikke positiv, i og med at varmeplaten bruker en del strøm. Men noe må vike for fremskrittet og den økonomiske veksten. I dag var det miljøet. I morgen blir det kanskje et annet miljø.

Man kan ikke få både i pose og kopp.

2 comments on “Kaffen er kald – no more

  1. Marte! Jeg vet det er vondt å være kvinne, men dette var uventet. Det er et stort tap for verden å miste en så søt jente som deg. Og søte gutter trenger vi jo ikke. Gutter bør være tøffe. Ideelt sett like tøffe som meg, men let’s face it… Slikt er ikke gjort i en håndvending, but it can be done.

    Hva gjelder blogg: Naturligvis, babe bro.

    Jeg er en moderne mann, som du vet. Opptatt av å følge med i tiden. Forventer effektivitet. Med der det skjer. Veldig på, veldig nå. In the know. On the show. Alltid et øye for det skøye. Mista’h bombastic. Surely fantastic. Rastafari. Und so weiter.

    Mange lar seg lure av slipsbildet her på bloggen. Men du vet jo like godt som meg at når det kommer til å være hip som happ og ikke døv og slapp, så er det UNGE Andersen, han med slett-ikke-så-verst-mye-hår-visdommen-tatt -i-betraktning man bør vende seg til.

    Am I right? Of course I’m right.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.