Hvor går Pelle Pissemaur?

Da jeg nylig kjøpte meg en jakke på salg fulgte det med noen turtips, deriblant dette:

Gå inn i skogen og finn en maurtue. Se deg ut én maur og gi den et navn du synes passer. Se hvor langt du klarer å følge den. Finn ut hvor den går og hva den gjør.

Ved første gjennomlesning tenkte jeg at produsenten må slutte å røyke polyester i arbeidstiden, men så tenkte jeg meg om. Nå forestiller jeg meg at dette kan være et ganske morsomt turtips. Det blir jo ikke akkurat noen milslukertur, men maur er jo fryktelig flittige. Skulle likt å vite litt mer om akkurat hva hver enkelt tar seg til.

Kanskje er det en eller flere som bare LATER SOM at det er mye å gjøre, omtrent som når kontorrotter går omkring med papirbunker i korridorene for å skape en illusjon om at de holder på med noe viktig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.