Hjernen vil v

HodetelefonerÅpent landskap på jobben? No problem no lenger, med hørselvern med innebygget hodetelefon.

La gå at de til og med er teitere enn topplue, og trolig vil vekke en god del latter i landskapet. Latterlig har man jo alltid vært, men nå kan man være det tidvis i ro og fred!

Med denne banebrytende nytenkningen innenfor åpent landskapshåndtering har jeg etter egne estimater gode prognoser på endelig å få gjort oppgaver som krever mer konsentrasjon enn ting man like gjerne kan gjøre på café som på kontor. Fokus, my friend, er nøkkelordet i denne sammenhengen.

Som trofast leser av Badekarmonologene kan du se frem til en evaluering av dette konseptet etter noe tids bruk.

Heeeng med.

OPPDATERING: Etter noen dagers bruk på kontoret har jeg mottatt positive tilbakemeldinger på at hørselvernet skjuler de store ørene mine på en god måte, og at helhetsinntrykket man får av meg i det åpne landskapet således ikke er så mye verre enn før. For egen del kan jeg rapportere at stillheten hørselvernet gir er som en gave fra oven: Jeg konsentrerer meg bedre og jeg får gjort mer, fortere. Ved en anledning klarte jeg til og med å tenke en tanke. Normalt ville jeg trolig ikke lagt merke til det, men i all stillheten rundt mitt eget hode kunne jeg faktisk høre meg selv tenke, og heldigvis hadde jeg penn og papir for hånden slik at jeg fikk notert tanken ned. Foreløpig konklusjon: Hørselvern i åpent landskap viser lovende tegn til å være et vellykket konsept. Nå gjenstår bare å kartlegge eventuelle langtidseffekter og -bivirkninger før jeg erklærer tiltaket for en suksess.