G

VæskekjølerDet er ikke alltid bare gøy å være journalist, med dødlinjer og kilder som ikke vil ta telefonen og kald kaffe og keyboardkrampe og teknostress og ikke en ørens lyd. I denne tidvis svært krevende hverdagen er det både viktig og befriende å ha noen leketøy som kan avhjelpe den snikende og litt skremmende følelsen av å ha blitt voksen, med alt av ansvarsfølelse, angst og undertrykt sinne som da følger med.

Fra før av har jeg min Executve Desk Gong, som jeg har hatt mye glede av, primært når jeg er alene på kontoret om morgenen og ettermiddagen. Det er liksom ingen bedre måte å annonsere for en selv og møblene i kontorlandskapet at en har ankommet eller er i ferd med å forlate åstedet.

Nå ønsker jeg meg også denne væskedispenseren. Med et slikt vidunder slipper jeg å gå de lange seks meterne til vannkjøleren mer enn én gang per dag. Etter en tur om morgenen vil jeg ha væske nok til å dekke dagens minimumsinntak. Beholderen kan selvsagt også fylles med annet enn vann fra vannkjøleren, skulle det bli aktuelt.

Denne klinkekulesklia er også fristende. Med denne kan jeg lett få tankene over en passende zen-tilstand, hvor jeg er tilstede uten å være tilstede, hvis det skulle være nødvendig.

Tar selvsagt imot tips på leker hvis det skulle være noen skatter jeg har oversett. Innovasjonstakten i dette segmentet vil trolig sørge for at ingen av oss vil gå tom for nye leketøy vi kan ønske oss med det første.