Gørr in the system

gorr

Lilli og faren hennes gjennomgår for tiden en langsom, pinefull og naturlig vaksinasjon mot en eller annen influensa. Det er verken morsomt eller lærerikt.

Da Lilli ble influensasyk i forrige uke syntes jeg veldig synd på henne. Hun var som en liten fugl med brukket vinge, lå stille i armkroken min og tittet rundt seg med store, blanke øyne. 40 grader feber. Hun hadde ikke lyst på annet enn smokk og kos. Hjerteskjærende.

Så ble jeg selv syk. Og nå synes jeg enda mer synd på Lilli. Tenk at hun faktisk hadde det SÅ ille. I tillegg synes jeg nå også synd på meg selv.

Byrder og bekymringer må stables i høyden her altså, og medisiner og nesefiller balanseres på toppen.

Er dessuten blitt veldig fintfølende. Begynner nesten selv å gråte når Lilli gråter (stereotuting med raspestemmer). Tåler ikke å se tv-programmer der folk ikke er snille mot hverandre. Tåler ikke lese aviser (det har jeg forsåvidt aldri gjort). Redd for mørket. Redd for lyset. Redd for å komme borti ting med huden (vondt).

I det hele tatt: pbpbpbpbpb!

1 comment on “Gørr in the system

  1. Ich kondolerer kjære broder og niese. Husk på at dette er forbigående smerter. Ting blir bedre! Må ærlig innrømme at jeg føler meg velsignet som ikke har hatt noe av influensamølet. Men med eksamen ventende mindre enn 2 uker unna kjenner jeg på gikta at influensaen kommer noen dager før den. Det er bare som seg hør og bør.

    God bedring!

    Broder/Onkel E

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.