Fritidsinteresser

Lesing

Jeg bruker mesteparten av fritiden på å lese, og jeg er ikke kresen.

I tillegg til å lese primært faglitterære og populærvitenskapelige bøker (økonomi, historie, religion) abonnerer jeg også på Aftenposten, Esquire, National Geographic, Monocle, og Pondus. Dessuten leser jeg DN, Financial Times, The Economist.com, The Onion.com, NYT.com, som oftest på nett.

Mye brukt salonglitteratur gir også et inntrykk av fritidssysler: Alan Powers – Å leve med bøker, Lorrie Mack – Bo bra på liten plass, Bernhard Roetzel – En Gentleman. Håndbok i klassisk herremote, John Freeman – Taking great photographs, Søster Wendy Beckett – Maleriets historie, Marvin R. Shanken – Shankens Sigarhåndbok, Arne Ronold – Verdt å vite om vin, Salvatore Calabrese – Classic Cocktails.

Non-figurative innbilninger

Oppegående mennesker vil neppe kalle det kunst, men jeg gjør likefullt stadig nye forsøk på å tolke virkeligheten og gi innspill til vidløftige refleksjoner og unødvendige problematiseringer av selvfølgelige ting. Hele min produksjon er foreløpig i privat eie.

Hus og hage

Mose i plenen og hull i trekket på sofaen. Dette og andre utfordringer møter min kone Julie og jeg med friskt mot.

Jeg er pragmatisk minimalist og tilstreber wabi sabi i omgivelsene både innendørs og i hagen. Julie trekker i motsatt retning, og fyller overflater og bed med både det ene og det andre. Resultatet er en slags egenart, om ikke annet. Vi har det i hvert fall gøy.

Ivrig samler

Tegneseriesamlinger: Lucky Luke, Asterix, Viggo, M og Pondus.

Myntsamling: Norske mynter.

Lommeknivsamling: Gamle, nye, vanlige, spesielle, store, små.

Kulepennsamling: Alle kulepenner med logo.

Legg inn en kommentar