F

RSS FWDUnge Andersen har snublet over en flott tjeneste som gir DEG muligheten til å holde deg oppdatert på oppdateringer her i Badekarmonologene via e-post. Fra før har vi selvsagt RSS både for kommentarer og innlegg, men det er ikke alle som har kommet skikkelig i gang med RSS ennå. Og nå har også dere et alternativ til å holde dere 100 prosent oppdatert. Du vil en e-post hver gang et nytt innlegg er registrert. Du kan melde deg av når som helst ved hjelp av en liten link nederst i e-postmeldingene du mottar.

Tjenesten sjekker innom Badekarmonologene stort sett en gang til to ganger om dagen, så det er ikke et varslingssystem som egner seg for nødhjelpsetater eller ordensmakten. Men jeg betrakter ikke disse som primærmålgruppene for denne bloggen, så derfor har jeg funnet ut at jeg kan leve med denne frekvensen.

Tjenesten leveres av et nettsted som heter RSS FWD, den er gratis for deg og for meg, og den er open source. Alt er som det skal, med andre ord. Bruk gjerne skjemaet nedenfor, eller nede i menyen til venstre.

Vil du motta e-postmelding når Badekarmonologene oppdateres?
Oppgi e-postadresse:


Send meldinger i ren tekst