Dette er skummelt

Bonnevie + Skavvis = sant?Skavlan og Bonnevie er kanskje kjærester. Jeg gjentar, Skavlan og Bonnevie er kanskje kjærester.

Stopp pressen! Stopp internett! Stopp verden! Dette er for stort – det er hakket før jeg går i bakken.

Hele Norges koseFredrik har tydelig tatt pause i tenkningen – lagt på svøm i for dypt vann – dratt på tur i farlig nabolag. Ja, for dette er veldig, veldig skummelt.

Som en av Norges mest toneangivende journalister følger jo Fredrik godt med i det som rører seg både her og der i samfunnslivet. Da har han sikkert også fått med seg at Bonnevie nylig har vært sammen med en svenske. Så nylig faktisk, at det er litt vanskelig for utenforstående å se hvor forholdet til svensken tok slutt, og forholdet til hele Norges nordmann begynte.

Mitt poeng er ganske enkelt: Maria Bonnevie ser jo riktig søt og hyggelig ut, men uansett er hun nå i den fryktede “rebound”-fasen. Nasjonens favorittFredrik – kongeligbryllupprogramleder, prinsessegemalkompis og gullrekkeankermann – går altså frivillig inn i rollen som “the rebound guy?!” En pausefisk. En andrepremie. En nødløsning.

Det går jo ikke, eller?

Jeg føler på en måte at verden raser litt sammen. Et forbilde står for fall. En ny dag blir plutselig til natt. Ord blir fattige, og fredagskvelden blir kanskje aldri den samme igjen.

På toppen av alt kommer denne sjokkmeldingen samme uke som meldingen om den uforståelige seerflukten som Først og sist opplevde sist uke. Hva nå, liksom?

4 comments on “Dette er skummelt

  1. Hallo.
    Jeg slutter meg fullt og helt til din sjokktilstand. Det er først og fremst den uskyldige frøken Bonnevie jeg bekymrer meg for. Overgangen fra en mildt sagt røff kunstnerkjærste til en såvidt polert utseende journalist/illustratør/nyskilt/småbarnsfar..etc. Det er noe alarmerende ved dette forholdet. Når det gjelder tilværelsen som “the rebound guy” er dette et synlig bevis på Fredriks masochistiske preferanser. Jeg visste det! Jeg visste det! Og i stedet for å føle trang til å si hvavardetjegsa?? føler jeg nå et sterkt behov for å sende ut et varsku til Fredrik hans likemenn: Løp for livet!
    Til Maria: Kom igjen. Vær litt grei da. Slutt å tulle. Det er ingen som tror at du vil ha ham..
    Hilsen “kynisk og sann til Dovre faller”

  2. I “alle” kanaler omtales Skavlan & Bonnevie som det nye superparet. Superpar? Blir et par supert hvis det består av to kjente mennesker? Gi meg heller et ektepar som har holdt ut i tykt og tynnt i 50 år – der har vi et superpar! Takker forøvrig for fin blogg Andreas!

  3. Glad du deler min bekymring for “situasjonen” mellom Fredrik og Maria. Din analyse hva gjelder det merkelige i at Maria vil ha Fredrik er helt på sin plass. Når jeg kjenner etter tror jeg ikke at hun egentlig vil ha ham jeg heller.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.