Andreas kaller Nissen: Jeg vil ha en tv-slynge

Det er lansert for lenge siden, men jeg har gått glipp av det – frem til nå. The Sling Box er en fantastisk liten sak som gir deg muligheten til å se på din egen tv – hvor som helst i verden. Din egen tv – hvor som helst i verden.

Personlig skal jeg ikke være hvor som helst i verden, men hjemme (på soverommet) og på kontoret. Der har jeg ikke tv, men det skulle jeg gjerne hatt ved enkelte spesielle anledninger. Det jeg derimot har er en pc. Og med Sling Box blir PC’n til tv.

Hører du Nissen? PC’n blir til tv. Og ikke bare sånn serverside-optimert dvergtv som blant andre NRK og TV2 legger ut, hvor du nesten ikke kan se forskjell på Jon Gelius og Nina Owing. Nei, bildet er ettersigende bedre enn som så, selv om det ikke akkurat er HDTV vi snakker om. Kvaliteten er avhengig av både oppstrømshastigheten og nedstrømshastigheten på nettkoblingen mellom Sling Boxen og pc’n. Fra tv’n til pc’n på soverommet er det 54 Ghz begge veier. Fra tv’n til kontoret er det riktignok mindre – mye mindre, men hvordan det blir seende ut finner vi ut av når du kommer med boksen, Nissen. La oss ikke ta sorgene på forskudd.

Og hvem kan vi takke for denne flotte nyvinningen som kan berike våre liv? Internett, selvsagt. Underholdningens gullåre par excellence.