5 trinn til vellykket Valentines dag

youisfine
Gaver er ikke alltid beste alternativ for en vellykket Valentines-feiring

Til tross for at det er høyst uklart om St Valentine i praksis beskytter elskende par på noen meningsfull måte fortsetter mange elskende å feire hans martyrdag 14. februar. Det bør du også, hvis du ikke vil bli strøket fra kos-lista til person nummer 1.

Mangel på vilje til å gripe en av årets mest opplagte anledninger til å demonstrere udødelig kjærlighet til ens utvalgte er neppe lurt, særlig ikke ettersom mange andres svært synlige iver setter din uvilje i et meget skarpt relieff.

Og det trenger jo ikke koste mange kaloriene å stille opp med en liten oppmerksomhet. Det er tanken som teller og alt det der. Dessuten er det betydelig oppside også for giveren i form av ulike former for gjengjeldelse.

For at også de med idetørke skal kunne få seg noe trår jeg til med en kortfattet liste med tips som vil kunne gjøre dagen til en positiv opplevelse, og ikke starten på slutten av ditt nåværende forhold:

  1. Ikke syt over at folk lar seg lure av handelsstanden til å kjøpe masse fjas i anledning enda en hva-nå-enn-dag
  2. Send et takkekort til din kjæres foreldre og takk for at de dyrket frem en så fantastisk person, som i løpet av det siste året <sett inn noe din kjære har gjort for deg her>
  3. Gutter: Lag et romantisk kjærlighetsbrev (den klassiske “vil du være min Valentine” el.l.) og legg det på et sted du vet din kjære vil finne det av seg selv. Studier har vist at de fleste menn underoppfyller forventningene til romantisk brevskriving. Ikke bli en av dem.
    Jenter: Lag et frekt og vovet Valentine-brev (smør på til du blir flau) og legg det på et sted du vet din kjære vil finne det av seg selv.
  4. Sett av tid til å være bare dere to (knus tv’n, hiv mobilen ut av vinduet og lås ungene inne på rommet)
  5. En flaske champagne, to glass

Presto. Let there be love.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.